Cold Brew met Kaneel en Sinaasappel – Warme kruidigheid met frisse citrus

Start met het basisrecept voor Cold Brew. Voeg vervolgens deze ingrediënten toe tijdens het trekken:

Extra ingrediënten tijdens extractie:

  • 1 kaneelstokje
  • 2–3 dunne schijfjes biologische sinaasappel (zonder direct contact met koffie)

Leg het kaneelstokje in de pot met gemalen koffie. Voeg de sinaasappel in een los theezakje of filter toe, zodat ze niet in direct contact komen met de gemalen koffie. Volg verder het basisrecept en laat het geheel 12 tot 24 uur trekken.

Serveren met ijsblokjes en eventueel een sinaasappelschilletje als garnering.

Aanbevolen koffiebonen:

Mocca d'Or Raffinato past perfect door de volle, iets zoete smaak die mooi samengaat met citrus en kruiden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »