Ontkalkingsproducten voor koffiemachines

Voorkom beschadiging aan uw koffiemachine en behoudt de heerlijke smaak van uw favoriete koffie! Ontdek de verschillende soorten ontkalkers van De Koffiebaron en verleng de levensduur van uw apparaat.

Waarom koffiemachine ontkalken?

Na verloop van tijd ontstaat er bij vrijwel ieder koffieapparaat kalkaanslag. Bij te veel aanslag wordt het risico op verstoppingen steeds groter. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat de koffiemachine beschadigd raakt. Hierbij kunt u denken aan het langzaam worden van uw apparaat of het maken van gekke geluiden. Ook is het vaak dé reden waarom uw koffie niet meer lekker smaakt. Op het moment dat u gebruik maakt van vloeibare ontkalkers of tabletten, zal u snel ervaren dat de aromaontwikkeling van uw koffie behouden wordt. Bovendien zal uw apparaat met dit soort reinigingen veel langer meegaan.

Vloeibare ontkalkers voor je koffiemachine

De vloeibare vorm van een ontkalker is eenvoudig in je koffiemachine te gieten. Het is hierbij belangrijk dat u de vloeibare ontkalker eerst mengt met water. Afhankelijk van het merk ontkalker datu gebruikt, kunt u de juiste dosering kiezen. Bij De Koffiebaron bieden we de Nivona vloeibare ontkalker aan. Deze ontkalker is speciaal ontwikkeld om kalk te verwijderen, zonder uw apparaat hierbij te beschadigen. Zo wordt de kwaliteit van uw koffie behouden én kunt u blijven genieten van de heerlijke smaak van uw koffie.

Ontkalkingstabletten koffiezetapparaat

Ontkalkingstabletten zijn klein en super handzaam! De producten zijn gemakkelijk in gebruik, doordatu ze snel kunt doseren. Let wel op dat niet iedere ontkalkingstablet op dezelfde manier gebruikt wordt. De ontkalkingstabletten van Jura moeten bijvoorbeeld in het waterreservoir toegevoegd worden. Vervolgens kunt u het ontkalkingsprogramma van Jura gebruiken. Bij De Koffiebaron zijn de ontkalkingstabletten van Jura verkrijgbaar in 9 stuks of 36 stuks.

Ontkalkingsproducten kopen bij De Koffiebaron

Wilt u het liefst zo snel mogelijk ontkalkingsproducten aanschaffen voor uw koffieapparaat? Bekijk dan direct het assortiment van De Koffiebaron! Weet u niet zeker of u het beste vloeibare ontkalker of tabletten kunt aanschaffen voor uw koffiemachine? Laat het onze medewerkers weten, zij kijken graag met u mee. We zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon 0180 44 8008 of per mail [email protected].

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »