GRATIS VERZENDEN?

Bezorgers werken ook voor een salaris daarom betalen wij hen.


Dit houdt in dat de kosten daarvan u worden door berekend.

Er zijn webshops die gratis verzendkosten aanbieden, maar dan de prijzen hoog ( of hoger ) houden.

Wij zijn meer voor een duidelijk beeld waar de klant zelf kan bepalen hoeveel hij bestelt en wat dan de daadwerkelijke verzendkosten zijn.

Wij vragen daarom een bijdrage in de verzendkosten en kiezen ervoor om onze afhalers niet te belasten met een toeslag waar zij niks aan hebben.


Kortingscodesite's bieden u vaak kortingcode's aan voor onze site die niet werkzaam zijn in de hoop dat u via hun site naar onze site klikt om met u mee te kijken

Indien u hier gekomen bent via een link: "gratis verzenden" vragen wij u dringend om de pagina te sluiten en daarna rechtstreeks op www.dekoffiebaron.nl in te loggen.

Bel ons bij twijfel !!!

Wij adviseren u om een actieve virusscanner te instaleren die u ook een melding geven dat andere meekijken, dit om skimming te voorkomen.

Wij vragen regelmatig aan Google om oplichting-links te verwijderen maar helaas zitten achter deze website's bedrijven die Google betalen voor deze links waardoor Google graag mee werkt aan dit fenomeen.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak wat dit soort bedrijven veroorzaken en raden u aan om alleen rechtstreeks naar onze site te gaan en niet links van andere bedrijven te volgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »