Onderhoudsproducten voor koffiemachines

Maak uw koffiemachine regelmatig schoon en verleng de levensduur van uw apparaat! Ontdek alle onderhoudsproducten van De Koffiebaron en blijf iedere dag genieten van de meest bijzondere koffiemomentjes. We hebben reinigingsproducten, waterfilters en ontkalkingsproducten

Jura onderhoudsproducten

De onderhoudsproducten van Jura garanderen perfecte hygiëne en bescherming. De beschermingformules van deze producten zijn speciaal gecreëerd om iedere Jura koffiemachine weer terug te brengen in de perfecte staat! Bij De Koffiebaron bieden we verschillende onderhoudsproducten van Jura aan, zoals jura reinigingstabletten.

Nivona koffiemachine onderhoudsproducten

Met de onderhoudsproducten van Nivona blijft iedere koffiemachine in een uitstekende staat! Bijna ieder Nivona apparaat beschikt over een geïntegreerd reinigingsprogramma waar de onderhoudsproducten speciaal voor ontworpen zijn! In het assortiment van De Koffiebaron vindt u de waterfilter, Nivona reinigingstabletten, cappuccinoreiniger en vloeibare ontkalker van Nivona.

Koffiemachine onderhoudsproducten kopen bij De Koffiebaron

Wilt u nóg langer blijven genieten van uw koffiemachine? Twijfel dan niet langer en shop de onderhoudsproducten van Jura of Nivona op onze website! Bij bestellingen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16:00, leveren we uw pakketje de volgende werkdag al bij u thuis. Nog vragen over onze onderhoudsproducten? Bekijk dan onze blog over het onderhouden van een koffiemachine of neem contact op met het team van De Koffiebaron. We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer 0180 44 8008 of per mail [email protected].

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »