Waterfilters voor koffiemachines

Zuiver het water van uw koffiemachine regelmatig én blijf iedere dag genieten van de smaak van de allerlekkerste koffie! Met de juiste waterfilter voor uw koffiemachine smaakt uw koffie nog beter en wordt de kalkvorming in het apparaat verminderd.

Waarom een waterfilter?

Een waterfilter in uw koffiemachine zorgt voor vermindering van kalk, verlaagt de hardheid van het water en het beschermt uw apparaat simpelweg tegen de vorming van kalk of andere viezigheid. Doordat de geur- en smaakstoffen uit het water worden gefilterd, is de smaak van uw kopje koffie nóglekkerder. Dat maakt een waterfilter een echte must om in huis te hebben! De Koffiebaron biedt waterfilters aan van onder andere Jura, Nivona en Aqualogis.

Verschillende Jura waterfilters

Er zijn verschillende waterfilters van Jura verkrijgbaar. Zo kiest u voor de Jura Claris Smart waterfilter als u op zoek bent naar een filter met een professionele werking, waarbij enkel de exacte hoeveelheidwater gebruikt wordt die nodig is voor de voorbereiding. Bij filterhouders in het blauwe waterreservoir is de Jura Claris Blue waterfilter geschikt. Deze is zeer aan te raden bij bijna alle volautomaten van Jura. Bij zwarte waterreservoirs kunt u kiezen voor de Jura Claris White waterfilter.

Nivona waterfilter

Voor alle CafeRomatica modellen van Nivona kiest u voor de Nivona Claris waterfilter. Dit patroon vanClaris schroeft u zelf super eenvoudig in de watertank van vrijwel ieder volautomaat! Het filter is gevuld met organisch materiaal, zonder chemicaliën. Zo is uw machine geheel beschermd tegen kalk én wordt de levensduur verleng

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »