Nederlandse koffiebonen bestellen

Nederland is een enorm belangrijke speler op het gebied van internationale koffiehandel. Zo is de haven van Rotterdam één van de grootste koffiehavens ter wereld! Nederlandse koffie heeft een uitstekende kwaliteit en een heerlijke smaak. Benieuwd naar alle Nederlandse koffiebonen? Neem dan een kijkje in het assortiment van De Koffiebaron en ontdek uw favoriet!  

De beste Nederlandse koffiebonen  

Nederland staat niet bekend als een koffieproducerend land, maar er zijn wel koffiebranderijen die hoogwaardige koffiebonen branden. Deze bonen zijn afkomstig uit koffieproducerende landen over de hele wereld én bieden veel verschillende smaakprofielen aan. Vooral espresso gebaseerde drankjes, zoals cappuccino en latte macchiato zijn populair en behoren tot de beste koffie van Nederland.  

Nederlandse koffiemerken 

In Nederland kennen we verschillende bekende koffiemerken. Denk hierbij aan Douwe Egberts, Nescafé en Senseo. Bij De Koffiebaron bieden we verschillende koffiebonen aan die in Nederland gebrand zijn, zoals Mocca d'Or koffie. De koffie van het huis is een rijke, volle koffie-melange van Arabica en Robusta bonen. Deze koffiebonen zijn extra langzaam gebrand in de Nederlandse branderij waardoor de aroma en smaak optimaal tot hun recht komen! Hoe lekker klinkt dat? 

Nederlandse koffie kopen bij De Koffiebaron 

Wilt u het liefst vandaag nog Nederlandse koffiebonen bestellen? Ontdek dan de allerlekkerste Nederlandse koffie bij De Koffiebaron! In ons ruime assortiment vindt u verschillende merken, smaken en soorten bonen. Ontdek uw favoriete koffiebonen en kom helemaal tot rust tijdens uw koffiemomentjes! Plaatst u op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 16:00 een bestelling op onze website? Dan zorgen wij dat u het pakketje de volgende dag al in huis heeft. We bezorgen door heel Nederland én België.

Lees meer

AANBIEDING


€38,10 €34,95

AANBIEDING


€40,50 €48,25
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »