Koffiebonen aanbieding

Op zoek naar een aanbieding voor koffiebonen? Bij De Koffiebaron hebben we veel verschillende soorten koffiebonen in ons assortiment. Dit houdt in dat we tegelijkertijd ook diverse soorten koffiebonen in de aanbieding hebben. Op deze pagina informeren wij u daarom over de verschillende soorten koffiebonen die u in ons assortiment kunt vinden en hoe aanbiedingen in z'n werk gaan. Wilt u koffiebonen kopen en bent u op zoek naar aanbiedingen? Leest u dan snel verder!

Hoe meer u bestelt, hoe meer korting u ontvangt

Bij De Koffiebaron hebben we een ruim assortiment met allerlei producten die vriendelijk geprijsd zijn. Daarnaast hebben wij altijd een aantal soorten koffiebonen in de aanbieding. Deze vindt u direct op de homepagina van De Koffiebaron. Wanneer u ervoor kiest om meerdere pakken koffiebonen te bestellen krijgt u bovenop de koffiebonen aanbieding ook nog extra korting. Dit kan oplopen tot wel vijf of tien procent. Alle informatie over de korting die u ontvang vindt u op de pagina van het desbetreffende product.

Extra voordelige: Koffie met een korte houdbaarheidsdatum

Naast koffiebonen die in de aanbieding zijn kunt u ook koffiebonen vinden die scherper geprijsd zijn omdat er een kortere houdbaarheidsdatum op zit. Deze aanbieding van koffiebonen vindt u bij De Koffiebaron onder het kopje 'koffiebonen korte THT'. Wanneer u een product aanklikt krijgt u ook de houdbaarheidsdatum te zien van het product, hier komt u dus niet pas achter wanneer u het product besteld heeft! Soms kan het voorkomen dat er geen producten worden gevonden, dit komt doordat we op dat moment geen koffiebonen op voorraad hebben met een korte houdbaarheidsdatum.

U vindt gemakkelijk uw gewenste product in onze webshop

Als u op zoek gaat naar koffiebonen bij De Koffiebaron kunt u deze gemakkelijk vinden op onze overzichtelijke website. Onder de verschillende categorieën vindt u allerlei subcategorieën zodat u snel bij het soort producten komt waar u geïnteresseerd in bent. Hiernaast hebben wij ook gemakkelijk te gebruiken filters in onze webshop waarmee u nog sneller het type koffiebonen vindt waar u naar op zoek bent.

Wij hebben de scherpste prijzen

Wanneer u kiest voor koffiebonen van De Koffiebaron profiteert u van voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Als u één van de koffiebonen aanbiedingen bestelt zullen wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat de koffiebonen bij u thuis worden afgeleverd. Wij streven er altijd naar dat bestellingen die op[ werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, deze de volgende dag bij u thuis worden afgeleverd. Voor slechts €4,95 per verzending bezorgen wij de producten bij u thuis. Bent u woonachtig in België of Duitsland? Dan rekenen wij slechts €6,95 of € 8,50 om de koffiebonen (aanbieding) bij u thuis af te leveren.

Heeft u nog vragen?  

De Koffiebaron heeft al jarenlange ervaring en veel kennis over het product koffie. Wanneer u vragen heeft kunt u deze altijd aan ons stellen via onze klantenservice pagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »