Cold Brew met Hazelnoot en Chocolade – Rijke, nootachtige en zoete smaakcombinatie

Cold Brew met Hazelnoot en Chocolade

Begin met het basisrecept voor Cold Brew. De extra smaakmakers vind je hieronder:

Extra ingrediënten bij het serveren:

  • 1 eetlepel hazelnootsiroop of hazelnootlikeur (optioneel alcoholvrij)
  • 1 theelepel chocolade- of cacaopoeder (liefst ongezoet)
  • IJsklontjes

Bereid de cold brew zoals gewoonlijk. Voeg bij het serveren de hazelnootsiroop en cacao toe, roer goed door en serveer met ijs.

Aanbevolen koffiebonen:

Mocca d'Or Raffinato is perfect door de stevige en licht zoete smaak die mooi samengaat met hazelnoot en chocolade.

☕ Meer koffiemagie ontdekken?
Dit was weer zo’n heerlijk recept uit de keuken van De Koffiebaron. Zin in meer creatieve brouwsels of klassiekers met een twist?
Bekijk alle recepten op onze receptenpagina en laat je inspireren.

Koffie is meer dan een drankje. Het is een levensstijl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »