Recept voor een warme Spanish Coffee met Licor 43 of rum

Spanish Coffee

Hoe maak je een echte Spanish Coffee?

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 1 kopje sterke koffie
  • 30 ml Licor 43 (of eventueel bruine rum)
  • 1 theelepel suiker (optioneel)
  • Ongezoete slagroom
  • Optioneel: sinaasappelschil of kaneel

Bereiding:

  1. Zet een stevige koffie, zoals de Mocca d'Or Gran Bar.
  2. Voeg suiker toe aan de koffie en roer door.
  3. Schenk de Licor 43 erbij en meng goed.
  4. Schenk de koffie in een warm glas.
  5. Lepel de slagroom er voorzichtig bovenop.
  6. Garneer eventueel met een stukje sinaasappelschil of wat kaneel.

Koffietip: De Gran Bar is krachtig met een vleugje cacao, wat prachtig samengaat met het vanilleprofiel van Licor 43.

Tip: Heerlijk bij een stukje churros of een sinaasappelkoekje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »