Tropische Calypso Coffee met rum en koffielikeur maken

Calypso Coffee

Hoe maak je een Calypso Coffee?

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 1 kopje hete koffie
  • 20 ml donkere rum
  • 20 ml koffielikeur (zoals Tia Maria of Kahlúa)
  • 1 theelepel bruine suiker
  • Slagroom

Bereiding:

  1. Zet een krachtige koffie, bijvoorbeeld Mocca d’Or Koffie van het huis – Blend.
  2. Voeg suiker toe aan de hete koffie en roer goed door.
  3. Voeg rum en koffielikeur toe en roer opnieuw.
  4. Schenk in een voorverwarmd glas en werk af met een toef slagroom.

Koffietip: Kies een koffie met rijke, kruidige tonen zoals de Mocca d’Or Koffie van het huis – die houdt zich prima naast rum, suiker en likeur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »