Verfrissende ijskoffie met lavendelsiroop en een zachte vanillesmaak

IJskoffie met lavendelsiroop en vanille

Voeg een bloemige twist toe aan je ijskoffie met lavendelsiroop en vanille. Dit recept is eenvoudig en heerlijk verfrissend.

Recept

  • 1 kop sterke koffie (afgekoeld)
  • 100 ml melk naar keuze (vol, havermelk, etc.)
  • 1-2 theelepels lavendelsiroop
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • IJsblokjes
  1. Zet een sterke kop koffie en laat deze afkoelen.
  2. Vul een glas met ijsblokjes.
  3. Giet de koffie over het ijs.
  4. Voeg melk, lavendelsiroop en vanille-extract toe.
  5. Roer goed door en geniet!

Achtergrondinformatie

Lavendelsiroop geeft een frisse bloemige smaak die steeds populairder wordt in koffievarianten. Vanille voegt een warme zoetheid toe zonder te overheersen.

Aanbevolen koffiebonen

Snacktips

Amarettikoekjes of lichte citroencake versterken de bloemige en vanilletonen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »