Koffiebonen Proefpakket

Zie jij door de koffiebonen het bos niet meer? De Koffiebaron biedt de mogelijkheid een koffiebonen proefpakket te bestellen. 

Verschillende koffiebonen proefpaketten van populaire merken

Maak kennis met de verschillende soorten koffiebonen uit het uitgebreide assortiment van De Koffiebaron. Je kunt kiezen voor een koffie proefpakket van populaire koffiemerken zoals een koffiebonen proefpakket van Mocca d'Or, koffiebonen proefpakket van Mövenpick, koffiebonen proefpakket van Dallmayr of een Lavazza koffiebonen proefpakket.  

Bestel een koffiebonen proefpakket om jouw favoriete koffie te leren kennen

Koffie is er in vele soorten. De sterkte van een koffieboon is hierbij van belang. Ben je een liefhebber van een milde, sterke of extra sterke koffieboon? Ontdek jouw voorkeur met een koffiebonen proefpakket van de Koffiebaron. Ook komt koffie in verschillende bereidingen. Ben je een espresso drinker of lust jij graag een cappuccino? Ook hier biedt de Koffiebaron verschillende proefpakketten voor aan! 

Wij hebben de scherpste prijzen

Wanneer u kiest voor koffiebonen van De Koffiebaron profiteert u van voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Als u één van de koffiebonen aanbiedingen bestelt zullen wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat de koffiebonen bij u thuis worden afgeleverd. Wij streven er altijd naar dat bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, deze de volgende dag bij u thuis worden afgeleverd.

Voor slechts € 4,95 per verzending bezorgen wij de producten bij u thuis. Bent u woonachtig in België of Duitsland? Dan rekenen wij slechts € 6,95 of € 8,50 ( max 10 kg. ) om de koffiebonen bij u thuis af te leveren.

Heeft u nog vragen?  

De Koffiebaron heeft al jarenlange ervaring en veel kennis over het product koffie. Wanneer u vragen heeft kunt u deze altijd aan ons stellen via onze klantenservice pagina.

Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Lees meer

AANBIEDING

Blue Label Proefpakket 3 kg Maak met deze koffie's een statement.
Deze koffie's ontlopen elkaar niet veel maar geven uw zaak een eigen karakter.
Wat past bij u?
Gold Selection = Honing/Amandel
Super crema = Hazelnoot/bruine suiker
Crema E Aroma = Pinda/nootmuskaat
€45,30 €42,85

AANBIEDING

Expert Proefpakket 3 kg Wat een mooie combinatie.
Echt een pakket voor de liefhebber van echte koffie.
Een medium gebrande koffie voor een goede caffe crema als je net wakker bent en 2 sterke koffie's om een mooie espresso te maken.
€36,60 €34,80

AANBIEDING

Proefpakket 1.5 kg Dit proefpakket van Mocca d'Or laat u perfect gebrande melanges ervaren. Met 250 gram is dit ideaal om de verschillende smaken te ontdekken uit Cuba, India, Mexico, Brazilië, Indonesië, Panama, Ethiopië, Costa Rica, Columbia, Guatemala en Peru.
€38,10 €34,95

AANBIEDING

Proefpakket 3 kg Melitta is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in de vol automatisch machines.
€30,24 €28,25

AANBIEDING

Proefpakket 6 x 250 gr Dit proefpakket van Illy laat u perfect gebrande melanges ervaren. Met 250 gram is dit ideaal om naast de Classico en Intenso ook de verschillende smaken te ontdekken uit Brasilie, Etiopie, Colombia en Gutamala.
€40,50 €48,25

AANBIEDING

Proefpakket Caffè Crema 3 kg Dat de ene crema koffie totaal anders kan zijn dan de andere laat Segafredo u met deze kleurige lijn proeven.
Wissel af tussen een milde Dolce Caffè Crema, naar een medium Classico Caffè Crema tot een krachtige Gustoso Caffè Crema.
€28,50 €27,65

AANBIEDING

Proefpakket Espresso 4 kg Voor de koffiedrinkers die van een lekker kopje Espresso houden hebben wij een proefpakket samengesteld dat ook nog eens vriendelijk geprijsd is. Voordelig kennis maken met de verschillende smaken is nu mogelijk.
€47,70 €45,45
Proefpakket Populair 6 kg Voor degene die de populaire smaken willen proberen hebben wij een proefpakket samengesteld dat ook nog eens vriendelijk geprijsd is. Voordelig kennis maken met de verschillende smaken is nu mogelijk. Onze hardlopers in één pakket!
€69,95

AANBIEDING

Proefpakket sterk 4 kg Voor de liefhebber van een sterke kop koffie hebben wij een proefpakket samengesteld dat ook nog eens vriendelijk geprijsd is. Voordelig kennis maken met de verschillende smaken is nu mogelijk.
€39,70 €38,70
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »