Koffiebonen Proefpakket

Zie jij door de koffiebonen het bos niet meer? De Koffiebaron biedt de mogelijkheid een koffiebonen proefpakket te bestellen. 

Verschillende koffiebonen proefpaketten van populaire merken

Maak kennis met de verschillende soorten koffiebonen uit het uitgebreide assortiment van De Koffiebaron. Je kunt kiezen voor een koffie proefpakket van populaire koffiemerken zoals een koffiebonen proefpakket van Mocca d'Or, koffiebonen proefpakket van Mövenpick, koffiebonen proefpakket van Dallmayr of een Lavazza koffiebonen proefpakket.  

Bestel een koffiebonen proefpakket om jouw favoriete koffie te leren kennen

Koffie is er in vele soorten. De sterkte van een koffieboon is hierbij van belang. Ben je een liefhebber van een milde, sterke of extra sterke koffieboon? Ontdek jouw voorkeur met een koffiebonen proefpakket van de Koffiebaron. Ook komt koffie in verschillende bereidingen. Ben je een espresso drinker of lust jij graag een cappuccino? Ook hier biedt de Koffiebaron verschillende proefpakketten voor aan! 

Wij hebben de scherpste prijzen

Wanneer u kiest voor koffiebonen van De Koffiebaron profiteert u van voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Als u één van de koffiebonen aanbiedingen bestelt zullen wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat de koffiebonen bij u thuis worden afgeleverd. Wij streven er altijd naar dat bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, deze de volgende dag bij u thuis worden afgeleverd.

Voor slechts € 4,95 per verzending bezorgen wij de producten bij u thuis. Bent u woonachtig in België of Duitsland? Dan rekenen wij slechts € 6,95 of € 8,50 ( max 10 kg. ) om de koffiebonen bij u thuis af te leveren.

Heeft u nog vragen?  

De Koffiebaron heeft al jarenlange ervaring en veel kennis over het product koffie. Wanneer u vragen heeft kunt u deze altijd aan ons stellen via onze klantenservice pagina.

Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Lees meer

AANBIEDING


€38,10 €34,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »